Jachthondenschool De Kust

Ik ben Jantine Veldhuyzen, eigenaresse van Jachthondenschool De Kust en hondenvrouw pur sang. Zelf ben ik eigenaar van drie staande honden en wel Duitse Staande Draadharen die ik voorjaag op wedstrijden en in de praktijkjacht. Alle drie de honden doen het fantastisch als huishond.

Natuurlijk ben ik dol op honden en kan met alle honden goed overweg. Als trainer draag ik kennis over als het gaat om honden, hondengedrag en jachthondentraining. Maar een goede trainer heeft ook een talent om op een goede en respectvolle manier om te gaan met baas en hond.
Ik durf van mezelf te zeggen dat ik dit talent bezit en ik doe er alles aan om van de hond en zijn voorjager een perfecte combinatie te maken.

Mijn aanpak is recht door zee, eerlijk en gedreven, maar wel graag met een vleugje humor en relativeringsvermogen. Samen met baas en hond hard werken is nodig voor een goed resultaat, maar net zo belangrijk is het dat u en uw hond er plezier in hebben. Met zo’n aanpak halen we – U, uw hond en ik als trainer – zeker het gewenste resultaat.